custom-header

Workshop

Workshop

Ik geef verschillende workshops. Op deze pagina vind je welke dat allemaal zijn. Gemiddeld duurt een workshop 60 minuten. Tijdens elke workshop lever ik maatwerk. Door middel van basis oefeningen, wordt er gekeken naar het niveau van de groep. Als de groep het slaan onder de knie heeft, wordt er samen een liedje gemaakt. Het is leuk om jullie liedje later nog eens terug te horen of te zien dus er mag uiteraard gefilmd worden. Leuk zelfs!

Bucketworkshop bucketworkshop

Tijdens een bucketworkshop ga je trommelen op emmers (bucketdrummen). Je zal versteld staan over welke klanken je allemaal uit een emmer kan halen. Met slechts één emmer kan je hetzelfde spelen als op een drumstel. En met een grote groep kan je natuurlijk nog veel meer leuke dingen creëren.


 

Djemebé workshop10449467_1461500280756015_4804847045891384382_n

De djembé kennen de meeste mensen wel. Deze trommel is voornamelijk afkomstig uit West Afrika. Vroeger werd deze trommel gebruikt om met andere dorpen te communiceren. Meestal wordt de djembé met de hand gemaakt. Daarvoor wordt een boomstam uitgehold en bespannen met dierenvel. Ik geef djembé workshops maar ook djembé les (privé).

 

 


 

Boomwhackers workshopboomwhackers

Een boomwhacker is een modern percussie instrument. Het zijn holle, plastic, gekleurde buizen die gestemd zijn. Elke kleur staat voor een andere noot op de notenbalk. Om er geluid uit te krijgen sla je met de boomwhacker tegen je lichaam, een voorwerp of een andere boomwhacker.

.